FRONT - EYE LEVEL FINAL PHOTOSHOP_HERO


TCB Annex Project

Client
Texas Community Bank
Year
2017
Status
In Design

The intent of this project is to expand the facilities of the existing Texas Community Bank Headquarters building on the adjacent property.  The program includes providing a bistro for bank employees, a meeting room for shareholder meetings and other events, a board room, and additional office space to accommodate the growing bank.

The project is located on a site that straddles an existing detention pond, so we situated the building in such a way that takes advantage of the views towards the pond, simultaneously allowing north light into the interiors.  The first floor interior spaces bleed into the exterior courtyards and porches, to create a sense of openness and connection to the site.


Back